Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteer nu

Commercieel Medewerker Binnendienst

Logic4 groeit! Wil jij deel uitmaken van het gaafste team van Twente? Reageer dan direct op deze vacature voor Inhouse salesmedewerker!

FULL-TIME · ENSCHEDE

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het is maandagochtend.. Maar dat vind je helemaal niet erg, want je hebt zin om aan de slag te gaan! Je begint de dag op kantoor met een lekker kopje Nespresso koffie en praat met je collega’s over het weekend. Daarna start je je laptop en check je je e-mail inbox op nieuwe leads. Dit weekend zijn er weer een aantal informatie- en demo-aanvragen binnengekomen via de website. Mooi! Van warme leads word je altijd blij en je volgt deze gelijk op. Eén lead past precies binnen onze doelgroep, dus hiervoor plan je een afspraak in bij één van je sales-collega’s.

Vervolgens maak je een beknopte rapportage van een mail-bel campagne die je samen met marketing hebt uitgevoerd de afgelopen weken. Er zijn een paar mooie afspraken uitgekomen, maar het kan nog beter. Dat ga je zo bespreken tijdens het overleg. Maar eerst is het tijd voor het gezamenlijke ontbijt. Op een goedgevulde maag ben je een stuk scherper 😉

Tijdens het wekelijkse marketing & salesoverleg komen de resultaten van afgelopen week voorbij en bespreek je de plannen voor nieuwe campagnes. Samen met je marketing-collega maak je een nieuwe lijst van bedrijven die gebeld kunnen worden. Telefonische acquisitie is misschien niet jouw favoriete onderdeel (Is dat wel zo, scroll dan gelijk naar beneden om te solliciteren!), maar is wel heel belangrijk om jouw targets te halen. Door de campagnematige aanpak hebben de mensen die je belt waarschijnlijk al eens een advertentie, blog of e-mail van Logic4 voorbij zien komen. Je zoekt een rustige plek waar je een paar uurtjes geconcentreerd kunt bellen. Van ieder gesprek dat je hebt, leg je de notities netjes vast in ons CRM systeem. Sommige bedrijven blijken niet goed binnen onze doelgroep te passen, sommige zeggen het nu al goed voor elkaar te hebben, sommige kun je later terugbellen, sommige mag je een whitepaper toesturen en bij sommige kun je direct een afspraak inplannen. Dat is natuurlijk het doel!

Hard werken maakt hongerig. In de lunchpauze loop je even de stad in voor een broodje, salade of visje die je lekker buiten in het zonnetje opeet. Na de pauze pak je nog een aantal terugbelverzoeken en informatie-aanvragen op. Als iemand via de online chat een vraag stelt, spring je daar bovenop. Komt er een telefoontje binnen op de sales-afdeling? Dan heb je de hoorn al opgepakt voordat hij de eerste keer uitgerinkeld is. Je weet dat het aanschaffen van onze software-oplossing een grote beslissing is voor bedrijven en speelt dan ook flexibel in op de vragen die gesteld worden. Je kent ons product goed genoeg om op de meest gestelde vragen direct antwoord te geven en anders vraag je het na. Omdat je meestal met de directeur van een bedrijf spreekt, worden gesprekken al snel behoorlijk inhoudelijk. Je weet hierin goed je mannetje (of vrouwtje) te staan!

Aan het eind van de dag bel je nog even met je sales-collega’s hoe hun afspraken vanmiddag zijn gegaan en noteert hun opmerkingen in het CRM systeem. Zo ben jij continu op de hoogte van de salestrajecten die lopen en draag jij een belangrijke steen bij aan het succes van Logic4.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een flinke drive om te scoren
 • Je hebt ervaring met acquisitie of verkoop (telefonisch/winkel/deur tot deur)
 • Je laat je door een ‘nee’ niet uit het veld slaan, maar bedenkt creatieve manieren om er een ‘ja’ van te maken
 • Bij voorkeur ken je de markt van (software voor) handelsorganisaties en kun je je verplaatsen in hun uitdagingen
 • Last but not least; je bent een gezellige sociale collega

En kun jij deze verantwoordelijkheden aan?

 • Zorgen voor volle agenda’s bij je sales buitendienst collega’s
 • Opvolgen van alle warme leads die binnenkomen via de website, chat en telefoon
 • Zelfstandig koude telefonische acquisitie voeren
 • Netjes alle gegevens over leads en afspraken vastleggen in het CRM systeem

Dan bieden wij jou dit:

 • Een baan voor 40 uur per week met veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Een aantrekkelijk salaris en goede bonusregeling
 • Een laptop van de zaak
 • 24 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • Als het van beide kanten klikt, al na 3 maanden een vast contract
 • Een hecht team van ambitieuze jonge professionals die hard werken en graag samen leuke dingen doen
 • Ten minste 4 gave uitjes per jaar, zoals buggyrijden, skiën, BBQ’en, cocktail shaken, etc.
 • Een perfecte werkplek in het centrum van Enschede met eigen loungebar waar we elke vrijdag borrelen


Klinkt dit als iets waarvoor jij graag je bed uitkomt? Twijfel dan niet en reageer snel!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Annemiek Dam

Online marketeer

Bjorn Backus

Business developer

Christine van Leeuwen

HR & Office manager

Jorgos Thravalos

Business developer