Marketing expert

Solliciteer nu

Marketing expert

Weet jij online en offline marketing te combineren tot één gestroomlijnde marketingfunnel? Heb jij, net als wij, internationale ambities? Ben jij dé marketing expert die Logic4 naar het volgende level gaat tillen? En ben je bereid om met 200% energie te gaan knallen? Sla het lezen van onderstaande tekst dan over en reageer direct ;)

FULL-TIME · ENSCHEDE

Zo gaat een willekeurige werkdag er voor jou uitzien

Ergens tussen 8 en half 9 wandel je ons, in het centrum van Enschede gelegen, pand binnen. Een collega van development zag jou binnenkomen en loopt je met een kop Nespresso koffie tegemoet en vraagt je of je in de pauze tijd hebt om een gaaf technisch idee commercieel te vertalen. Je stelt voor om tijdens de lunch een broodje op de oude markt te eten.

Je loopt een rondje langs wat collega's en vangt "het laatste nieuws" op. Bij je werkplek aangekomen check je kort de laatste marketingnieuwtjes waarna je verder gaat met de organisatie van onze relatiedag. Je hebt al wat ideeën uitgewerkt en wilt deze even voorleggen bij wat collega's van sales en consultancy. Met wat op- en aanmerkingen in je zak verwerk je dit tot een plan, waarna je de lijntjes uit gaat zetten.

Om 10 uur loop je met wat collega's naar de Spar om een croissantje en versgeperste jus te halen, die je vervolgens aan onze picknicktafel achter ons pand opeet. Daar hoor je dat een klant van ons met een complex marketingvraagstuk zit en bied je aan even te bellen met hem. 

Na de pauze vervolg je je dag met een blik op de online marketingkanalen. De campagne die je gisteren online hebt gezet heeft nog niet het resultaat wat je gehoopt hebt. Na wat aanpassingen zie je langzaam de eerste leads binnenkomen, die direct opgevolgd kunnen worden door je collega's van sales.

Tijdens de lunch vertelt je collega van development je dat hij een gave nieuwe functionaliteit gebouwd heeft, die naar zijn vermoeden, erg interessant is voor een grote groep bestaande klanten en hot prospects. De info die je tijdens de lunch krijgt, vormt de input voor het blogitem dat je 's middags hierover schrijft en online zet. Vanzelfsprekend is dit mooie input voor ons marketing automation systeem (Pardot) en voeg je dit gelijk toe aan wat nurture flows.

Aan het einde van de middag werk je verder aan je presentatie die je overmorgen gaat geven voor een groep ondernemers. Hierin ga je uitleggen dat het werken met een centraal systeem voor bedrijfssoftware & e-commerce eigenlijk hetzelfde is als een wasmachine waar je de was vuil instopt en waar hij gewassen, gedroogd, gestreken en opgevouwen weer uitkomt.

Klinkt dit als een werkdag waarvoor je uit je bed wilt komen? Reageer dan direct!


Jij...?

 • Hebt een HBO- of WO-opleiding richting marketing afgerond
 • Hebt bovenmatige kennis van e-commerce en bedrijfsprocessen en je snapt hoe onze potentiële klant denkt en waar hij tegenaan loopt
 • Hebt ten minste 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Kunt boeiende teksten schrijven en presentaties geven
 • Ziet marketing als een verzamelterm voor alles wat bijdraagt aan een hoge conversie en ultieme klantbeleving
 • Bent beschikbaar voor (ten minste) 32 uur per week


Waar kom jij je bed voor uit?

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je functie
 • Een groeiende organisatie met uitdagende klanten en projecten
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen
 • Een gepassioneerd team van specialisten
 • Nespresso-koffie en koekjes
 • Een actieve personeelsvereniging die vier activiteiten per jaar organiseert
 • Perfecte ligging in het centrum van Enschede met eigen lounge/bar

Christine van Leeuwen

Office manager

Bjorn Backus

Business developer

Annemiek Dam

Online marketeer

Thijmen Stavenuiter

Software developer