Front-end developer

Solliciteer nu

Front-end developer

Ben jij bekend met de nieuwste technieken voor responsive webdesign? Weet jij onze klanten te verbazen met next level designs voor hun nieuwe webshop? Kun jij input van je technische en commerciële collega's omzetten naar een gebruiksvriendelijke software interface? En hebben Adobe Photoshop, Illustrator, LESS, CSS3 en HTML5 geen geheimen voor jou? Sla onderstaande tekst dan over en reageer direct ;-)

FULL-TIME · ENSCHEDE

Zo ziet de werkdag van een Front-end developer bij Logic4 er uit

Tussen 8 en half 9 wandel je ons pand in het centrum van Enschede binnen. Eén van je collega's heeft alvast een kop Nespresso koffie voor je klaargezet en je loopt een rondje om het laatste nieuws op te vangen. Bij je werkplek aangekomen check je je mail, interessante blogs en openstaande taken. Vervolgens bel je een klant voor wie het webshop design in de afrondende fase is om de puntjes op de i te zetten. Je verwerkt de aanpassingen in een mockup en stuurt deze naar de klant voor definitieve goedkeuring.

Om 10 uur loop je samen met collega's naar de supermarkt en eet je je ontbijt aan de picknicktafel achter ons pand. Na de pauze ga je verder met het uitwerken van de grids, navigatie en andere design elementen voor Logic4 Online, de webbased versie van Logic4 e-commerce & bedrijfssoftware die volop in ontwikkeling is. Je speelt met kolommen, fonts, kleuren en interacties en maakt een aantal verschillende versies in de testomgeving. Via ons interne chatsysteem stuur je een linkje rond en vraagt om feedback.

Tijdens de lunch krijg je complimenten over de voorbeelden die je hebt gestuurd. De collega's van sales staan te springen om Logic4 Online te mogen verkopen en vragen ongeduldig wanneer het af is. Er ontstaat een inhoudelijke discussie over wat iedereen mooi vindt en hoe onze klanten de software in de praktijk gebruiken. Je pikt een aantal goede punten op die je mee gaat nemen voor het vervolg.

Na de lunch schuif je aan bij het onboarding gesprek met een nieuwe klant. Ze willen twee webshops en jij geeft advies over hoe ze het beste onderscheid kunnen aanbrengen tussen hun B2B en B2C shop. Ook laat je voorbeelden zien van wat mogelijk is en wat goed zou passen bij de doelgroep. Met de gekregen input ga je aan de slag voor een eerste webshop design.

Om 3 uur is het SCRUM tijd. In een kwartiertje bespreek je met het ontwikkelteam de laatste stand van zaken en actiepunten. Lekker kort, want lang overleggen is niet zo jouw ding. Aan het einde van de middag werk je op verzoek van je marketing-collega nog een aantal HTML5 banners uit die voor onze eigen remarketing gebruikt gaan worden. Na een productieve en afwisselende dag ga je voldaan weer naar huis.

Klinkt dit als een werkdag waarvoor jij uit je bed wilt komen? Reageer dan direct!


Jij...

 • Maakt awesome designs (vind je zelf, maar anderen ook 😉)
 • Kunt een concept goed vertalen naar een werkend geheel op basis van de nieuwste technieken
 • Hebt een opleiding richting design/development gevolgd, of veel geleerd in de praktijk
 • Hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en past goed binnen het enthousiaste Logic4 team
 • Bent beschikbaar voor ten minste 32 uur per week


Waar kom jij je bed voor uit?

 • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je functie
 • Een groeiende organisatie met uitdagende klanten en projecten
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen
 • Een gepassioneerd team van specialisten
 • Nespresso-koffie en koekjes
 • Een actieve personeelsvereniging die vier activiteiten per jaar organiseert
 • Perfecte ligging in het centrum van Enschede met eigen lounge/bar

Maikel Scheffer

Software engineer

Chris van Dam

Chief Technology Officer

Annemiek Dam

Online marketeer

Dennis de Jong

Business consultant